Hoeve14 Sfeer 2021 41
Hoeve14 Sfeer 2021 41

Feesten

De definitie van een feest is een vrolijke bijeenkomst ter viering van een heuglijk feit. Familie, privé, seminarie, workshops, doopsel, communie, lentefeest of bedrijfsfeest… voor kleine en grote groepen ben je bij Hoeve 14 aan het juiste feestadres.

Hoeve14 Events 2021 Familiefeesten

Familiefeesten

Familie is voor eeuwig. Verlies elkaar niet uit het oog en spreek af in Hoeve 14. We maken er een leuk familiegebeuren van voor jong en oud.

Hoeve14 Sfeer 2021 3

Privéfeesten

Elke reden is een goeie reden voor een feest. En Hoeve 14 is de goeie locatie voor elk feest. Bij ons geniet je van een rustige omgeving met de nadruk op privé.

Hoeve14 Events 2021 Geboorte

Doopfeesten

Proficiat met je kleine spruit! Vier al dat nieuw leven met familie en vrienden op een speciale locatie. Hoeve 14 is een goeie eerste stap in de wereld.

Hoeve14 Events 2021 Communie

Communiefeesten

Plaats om te ravotten voor je communicantje en plaats om te genieten voor jou. Hoeve 14 biedt plaats aan al je tantes, nonkels, neefjes en nichtjes voor een geslaagd communie- en/of lentefeest.

Hoeve14 Events 2021 Huwelijken

Huwelijken

Start jouw in goede en kwade dagen met de best mogelijke dag op de best mogelijke locatie. Huwen in Hoeve 14 is voor altijd.

Hoeve14 Sfeer 2021 6

Groene oase

Geniet in alle rust van jouw spetterend feest in een groene oase. De grote binnentuin met bar biedt verfrissing op warme zomerdagen. Geef er een romantische ceremonie of een zakelijke receptie. Zet tafels en stoelen buiten en dompel je gasten volledig onder in de natuur. Er is plaats in overvloed.

Ontdek onze feestzaal