Hoeve14 Sfeer 2021 4
Hoeve14 Sfeer 2021 4

De hoeve

De hoeve is niet veertien in een dozijn. De rijke geschiedenis, de groene omgeving, de gezellige buitenbar, het lekkere eten, … wij onderscheiden ons in alle opzichten. Ontdek onze hoeve voor jezelf!

Hoeve14 Sfeer 2021 4
Hoeve14 Sfeer 2021 4

Over ons

Wij zijn misschien niet geboren op Hoeve 14, maar het is wel waar wij onze tijd het liefst doorbrengen. Een tweede thuis in de natuur waar wij met liefde jouw feest verzorgen. Je vindt ons altijd terug in de keuken, in de zaal, in de tuin, … Voor ons is Hoeve 14 een dream come true waar wij jouw dromen kunnen waarmaken. Niets brengt ons meer vreugde dan de stralende glimlach van een pasgetrouwd koppel of de eeuwige liefde van een gouden jubileum. Ook het gelach van kinderen tijdens een spetterende communie of het succesvol afsluiten van gezellig bedrijfsfeestje laat ons niet ongemoeid. Bij Hoeve 14 behandelen we jou en je gasten als familie. Hier zijn jullie thuis.

Rik En Ilse Signature

Life is a collage of events

Hoeve14 Sfeer 2021 1
Hoeve14 Sfeer 2021 1

Omgeving

Een ‘landelijke’ feestlocatie mag je letterlijk nemen. Wanneer je verblijft in Hoeve 14, dan hoor je enkel de vogeltjes fluiten en de bijtjes zoemen. De hoeve is omringd door prachtige natuur. Bij Hoeve 14 kan je in alle rust een onvergetelijk feest beleven. Bij warmer weer komen nog meer troeven naar boven. Een grote binnentuin met buitenbar en ruimte genoeg voor al jouw gasten.

Wil je al eens proeven van al onze troeven? Spring gerust eens binnen. We leiden je graag rond.

Some people look for a beautiful place, others make a place beautiful!

Hoeve14 Sfeer 2021 6

Groene oase

Geniet in alle rust van jouw spetterend feest in een groene oase. De grote binnentuin met bar biedt verfrissing op warme zomerdagen. Geef er een romantische ceremonie of een zakelijke receptie. Zet tafels en stoelen buiten en dompel je gasten volledig onder in de natuur. Er is plaats in overvloed.

Ontdek onze feestzaal
Sofie&jimmy8

Gastronomisch lekker

Trakteer je gasten op gastronomisch lekkere gerechten uit de keuken van onze chefs. Hoeve 14 heeft een eigen keuken met een team van ervaren chef koks. Bouw samen met hen een menu volledig naar jouw smaak. Liever een eigen cateraar? Geen probleem! Onze keuken is jouw keuken.

Maak een afspraak
T&m29 (1)

Buitenbar

Sfeer en gezelligheid maak je zelf, maar onze buitenbar helpt je alvast goed op weg. Met een drankje in de hand komt het feest des te makkelijker op gang. Tel daarbij onze prachtige binnentuin omgeven door natuur en jouw event kan niet meer stuk.

Bekijk enkele sfeerbeelden